Main Site | About Us | Webcam | Shop

Problem with printer can anyone assist?


(Dino) #1

for some reason it won’t print - can anyone see the problem from attached photo??


(Dino) #2

I think it might be out of paper…


(Chris) #3

It looks like the cover is open? Normally you get an error message on the screen if the cover is ajar which will stop you from printing. Try closing/reininstalling the cover and see if that fixes it?

Have you used a printer before?


#4

Looks like PEBCAK to me…


(Dino) #5

I can’t put the cover back … what do I do with all those trailing cables???


(Dino) #6

u the pebcak…


(Dino) #7

as for have I used one b4 … not sure… - are you not supposed to use a screwdriver and just rip them to bits??


(Dino) #8

I think it needs MORE Screwdriver…


(Dino) #9

I think I found the problem:

Lasers … pew pew …


(Ginge Bot) #10

Have you tried switching it off and on again?


(Dino) #11

It’s the damnedest thing…
this printer IS trying to kill me…

fear not though …

As I taught it a lesson …


(Dino) #12

Actually … just found the ACTUAL problem…

If it wasn’t for your suggestion gingebot… wouldn’t have noticed…

oh well…
heheh


(Dino) #13

Actually scratch that… I think it’s a colour calibration issue…


(Dino) #14

Mrdino + a scredriver or three. =


(Samuel Rix) #15

is that an old Gestetner photocopier?


(Dino) #16

Sort of - it’s actually a Ricoh branded - possibly ex Gestetner not sure - they do go by many brands - it’s base model is the G131 - Ricoh CL7300 it was released in 2005 - I think ricoh announced this one as one of their own in the states but in europe it was going by several different brands at least!! - Gestetner/NRG/Ricoh/Savin/Lanier. Makes it fun to look up parts for it!! This one I just kept bits off it for spares… as have another one…
It’s not a photocopier as it doesn’t have the head part - it’s optional… just a fairly quick Digital Postscript printer…